The Hague Idiots New! Maple en mooz valentine

De nieuwe sensatie van Den Haag, We hebben er weer een top bandje bij! Zijn al bij 3 FM geweest. Een nieuw fris geluid in Den Haag, Yes!

30 augustus – Speciale opening muziekseizoen

30 augustus opent het muziekseizoen van De Paap met 3 fantastische acts.
De Paap is van oudsher de bakermat van nieuw Haags talent. Speciaal voor de seizoensopening wil De Paap de traditie voortzetten en heeft gezocht naar drie talentvolle acts om het seizoen met een bam te openen!
Deze zaterdag wordt een speciale muziekavond: maar liefst 3 jonge bands zullen spelen op de seizoensopening. Jong, maar zeker niet onervaren. De bands zijn al te horen geweest op 3FM en te zien geweest in het landelijke clubcircuit. Kom langs voor deze vernieuwende Haagse rockavond in De Paap.

The Hague Idiots

The Hague Idiots jump
Toen The Hague Idiots in de zomer van 2013 hun eerste single School’s Out! uitbracht, wist de band niet wat ze overkwam. Rob Stenders, de 3FM discjockey was zo enthousiast dat hij direct het nummer, een demo eigenlijk, direct de eerste dag in zijn middagprogramma. Dezelfde week nog werd de band uitgenodigd om live te komen spelen in de 3FM speelplaats. De clip is intussen bijna 10.000 keer bekeken en is ook regelmatig op TV gedraaid.

Sindsdien heeft de band veel gespeeld, binnen en buiten de regio. Deze zomer was The Hague Idiots nog te zien op het Sniester festival. Verder hebben ze dit jaar onder andere concerten gegeven in De Melkweg, Heineken Music Hall, Paard, De Boerderij. En passant wonnen de jonge muzikanten, gemiddelde leeftijd is momenteel 14 jaar, ook nog de prestigieuze Unicef Talent Battle en kwamen in de finale van de Kunstbende.

De aanstekelijke punk pop, door zichzelf benoemd als Superfreakinawesome Happy Punkrock is energiek, vrolijk en de fanatieke podiumpresentatie altijd een beleving om mee te maken. Hou je van Blink 182, Green Day, Sum 41 of andere punkrock, dan moet je deze band zeker gezien hebben!

Lees meer en like hun Facebookpagina hier: www.facebook.com/thehagueidiots


Maple

Maple
Eveneens uit Den Haag afkomstig is de driekoppige band Maple. Dé nieuwe pop sensatie! De band maakt energieke, dynamische en melodische Indie Rock en heeft net hun EP “Arms & Guns” uitgebracht. Deze EP is goed ontvangen bij de lokale Haagse media. Binnenkort zal de eerste single verschijnen Good To Be Free. De nummers doen denken aan Foo Fighters, The Black Keys, Angels And Airwaves en The Deaf.

Lees meer en like hun Facebookpagina hier: www.facebook.com/mapletheband


Mooz Valentine

Mooz
Mooz Valentine is een jonge Singer-songwriter die sinds begin 2013 actief is. In het begin speelde ze enkel covers, totdat ze ontdekte dat eigen nummers schrijven haar passie is. Ze probeert haar muziek zoveel mogelijk bij de eenvoud te houden, maar zich toch te blijven ontwikkelen. Daarin onderscheid ze zich volgens andere ten opzichte van de meeste singer-songwriters. Ze heeft naast vele Ready To play optredens in Het Paardcafé, Haags Pop Centrum, Supermarkt, Musicon en Lokaal Vredebreuk, opgetreden tijdens Den Haag FM en de Haagse Popweek. Momenteel is ze druk bezig met nieuwe nummers schrijven.

Lees meer en like haar Facebookpagina hier: www.facebook.com/pages/Mooz-Valentine