That’s Cool! (Koningsdag) & Jack Friday

Plateauzolen, glitterbollen, Blame it on the Boogie, Can’t take my eyes off of you, wie herinnert zich niet die swingende discotijd? De showband That’s Cool bestaat uit een hechte groep van 10 ervaren muzikanten.

Met een vaste bezetting van twee fantastische zangeressen, een groovende backline van drums, bas, gitaar, 2 toetsenisten en een spetterende 3-koppige blazerssectie is de band een ware discomachine! In het inmiddels 15-jarig bestaan heeft de band op talloze bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals de glorieuze disco tijd laten herleven en inmiddels loopt de teller richting de duizend optredens! Bekende dansclassics van o.a. ABBA, Chic, Gloria Gaynor, Donna Summer en the Jackson 5 maken de show tot een ware beleving.

De discosound wordt ondersteund door een live show van energieke, extraverte muzikanten, waarbij ook het publiek wordt betrokken. Een mooi compliment dat ook regelmatig vanuit het publiek wordt ontvangen is dat het plezier van de muzikanten afstraalt. Juist door de jarenlange ervaring, professionele aanpak en een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van energie, slaagt That’s Cool! er keer op keer in om elk publiek tot een dampende, stampende en meebrullende feestmassa om te toveren. That’s Cool!, de muziek, de show, het feest… daar praat je nog lang over na! Lees meer