Le Brock

 Beth Hart, van de afwisselend, nooit voorspelbaarLeBrock is een verzameling van vier eigenwijze muzikanten met een gezonde rockverslaving en een eigenzinnig rock repertoire: altijd nét even anders, maar altijd origineel !
We b
estaan inmiddels alweer bijna 7 jaar en spelen nog steeds juist díe nummers die we altijd al wilden spelen; het plezier spat er bij onze optredens dan ook aan alle kanten af.
Onze playlist telt een aantal onverwachte wendingen, waarbij we de argeloze luisteraars graag op het verkeerde been zetten en verrassen met pareltjes uit de rockhistorie.

We hebben een “basic” bezetting : Vocals, Guitar, Bassguitar & Drums – en we gaan muzikaal gezien zonder franje recht op ons doel af : Stevig en strak met als doel de essentie van de nummers vol te raken.
Het verrassingselement speelt een belangrijke rol in ons repertoire: van the good old Kinks tot Beth Hart, van de stadionrock van U2 tot Anouk, en niet te vergeten onze inmiddels bijna legendarische versie van “Whole Lotta Rosie”: kortom 
LeBrock is altijd afwisselend, nooit voorspelbaar.